Kia CLARUS Remblokken

Kia CLARUS remblokken

Kies hieronder het type van uw Kia CLARUS

Kia CLARUS remblokken

De Kia CLARUS remblokken en remschijven zijn de meest essentiële onderdelen van het remsysteem. Daar hier enorme frictie en hitte ontstaat tijdens het remmen. De materiaal samenstelling van de remblokken en remschijven moet daarom perfect in balans zijn om de juiste remvertraging en veiligheid onder alle rij omstandigheden te kunnen garanderen.

Remblokken voor uw Kia CLARUS worden dan ook uitvoerig onder wisselende extreme omstandigheden getest voor deze in productie komen Dit resulteert in een stabiel, veilig en comfortabel remgedrag onder alle omstandigheden. Gerenommeerde remblokfabrikanten doen alle ontwikkelingen en tests eerst in eigen laboratoria en daarna bij officiële instanties als bijvoorbeeld de TUV.

Toonaangevende remblokfabrikanten die produceren volgens de Europesche richtlijn ECE R90 zijn bijvoorbeeld Textar, Ate, Jurid en Rofren. Deze remblokken zijn dus uitermate geschikt voor uw Kia CLARUS.

Remblokken besteld bij www.autopartsonline.nl worden altijd compleet met alle additionele materialen zoals slijtindicatoren, clips of geluiddempende plaatjes geleverd en komen bij bovenstaande fabrikanten vandaan.

Wanneer remblokken vervangen?

Vaak vertelt de APK-keurmeester u dat de remblokken van uw Kia CLARUS vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Vervangen van remblokken is nodig als het remvermogen sterk afneemt bij hard en langdurig remmen of als er in uw dashbord een lampje gaat branden. Extreem piepen van remblokken kan ook duiden op defecte remblokken of remschijven.

Prijs remblokken

Autopartsonline.nl biedt Kia CLARUS rembloksets goedkoop aan de korting kan oplopen tot wel 65% t.o.v. de winkelprijzen. Tevens krijgt u bij iedere set gratis remreiniger en keramisch vet. Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakel tussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen voor A-merken rembloksets

Hoe en waar kan ik mijn Kia CLARUS remblokken vervangen?

Vervangen van remblokken is geen ingewikkelde klus en u heeft geen speciaal gereedschap nodig. Op www.autopartsonline.nl staat een montagehandleiding in pdf en vindt u op onze website een montagefilm van remblokken en remschijven. Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.

Brakemax

Brakemax sportremblokken en -schijven zijn een upgrade van het standaard remsysteem en geven tot 30% meer rempower.

De geperforeerde remschijven in kombinatie met de sportremblokken kunnen zonder aanpassingen gemonteerd worden op de standaard remklauwen.

De Brakemax sportremmen worden door Autopartsonline.nl geïmporteerd en uit voorraad geleverd voor alle autotypes, zowel voor de voor- als achterzijde, dus ook voor uw ! Voor prijzen en technische informatie zie Brakemax.nl en Autopartsonline.nl